Operett
Artis Vox Opera & Drama Studio • 1025 Budapest Áldás u. 1. • Telefon: +36-70-423-0008 • operastudio@artisvox.hu
németangol
A klasszikus operett műfaj képviselői:

Zsadon Andrea Jászai Mari díjas, A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett magánénekes és Szolnoki Tibor Jászai Mari díjas színművész, kulturális menedzser

„ Színház az egész világ ”
És ZENE !

Egész életünkben ezt szolgáljuk, minden erőnkkel és lehetőségünkkel.
Szerencsések vagyunk, hogy a Színház és a Zene a hivatásunk. A zenéről és a színházról úgy gondoljuk, hogy közösségformáló. Énekelni olyan mintha beszélnél. Közösen énekelni közös öröm. És ez legyen öröme azoknak is, akik talán majd más hivatást választanak maguknak. Az élet majd eldönti.

20 éve alapítottuk az Operettvilág Együttest, mely a klasszikus operett hagyományait követve magas igényességgel képviseli a méltán népszerű műfajt. A saját kortársaink mellett fiatal pályakezdőkből - énekes, táncos, színész - és a színházat csak szerető fiatalokból áll a társulat, akikkel 20 éve sikerre visszük az operett műfajt. Hitvallásunk szerint nem teszünk különbséget színházi műfajok között – a jót szeretnénk az ocsútól elválasztani. Olyan nincs, hogy operett-színész, vagy operett-énekes. Jó színész és jó énekes van csak, és egyéniség.

Vannak csodálatos színpadi művek, OPERETTEK, zenés-játékok. Romantikus és vidám melódiák, szituációk, könnyek és drámák. Mint egy élő történelemkönyv. Hisszük, ha technikai tudás birtokában jól táncolsz, jól énekelsz és igazul játszol - minden őszinte és hiteles lesz. Az operett is.

Gyere velünk, segítünk !